Consolă baschet rabatabilă la tavan - competițional

stock epuizat Consolă baschet rabatabilă la tavan - competițional

Aparatul este o construcție din cadre de oțel cu rigidizare diagonală. Panoul de baschet cu inel este prins în patru balamale și în cazul neutilizării, poate fi rabatat pe tavanul sălii de sport prin intermediul unui troliu motor asincron, prevăzut cu limitator capă de cursă și protecție termică.

Caracteristici generale:

• Toate elementele corespund cerințelor prevăzute în standardele FIBA pentru aparate pentru acest tip de instalații

• Ridicare acționată prin electromotor

• Rigiditate ridicată rezultând într-un minim de vibrații

• Inel de baschet conform standardelor competiționale 105 kN

• Stabilă și pretabilă pentru slam-dunk

• Panoul, cadrul și inelul sunt prevăzute cu o protecție din burete de înaltă densitate

• Panou este realizat din sticlă securizată cu caracteristici extraordinare de rebound (ricoșeu) și are o dimensiune de 1050 mm x 1800 mm x 12 mm

• Funcționarea în siguranță este garantată de sistemul anti cădere

Un element important care stă la baza unui proiect în ceea ce privește aceste console de baschet este substructura care face legătura cu tavanul sălii de sport. Această construcție auxiliară este mereu customizată în funcție de tipul de sală și grinzile care vor fi măsurate și analizate de echipa de montaj și cea de proiectare.

Construcția auxiliară va fi realizată în cadrul companiei Euroma Sport din profile rectangulare de oțel, grunduite și vopsite, conform datelor de la măsurători.

Atât construcția auxiliară cât și consola de baschet rabatabilă la tavan vor fi conectate prin eclise zincate.

Un element cheie în finalizarea proiectului va fi acceptul final, care cade în sarcina structuristului care a realizat sala ca urmare a schiței tehnice oferite spre analiză de către colegii de la proiectare.

Consola de tavan pentru baschet conform directivelor FIBA este un model ranforsat și se rabatează cu ajutorul scripetelui dublu electric până la poziția orizontală de repaus.

Cadrul, prinderea în tavan și rigidizarea diagonală ale acestei instalații sunt supradimensionate și la fel de late ca panoul, astfel încât să facă față solicitărilor mari în ceea ce privește rigiditatea întregii instalații precum și să îndeplinească cerințele cu privire la ricoșeul mingii impuse de directivele FIBA pentru competiții internaționale.

La comandă, se poate furniza pe lângă perechea de console rabatabile la tavan un set de schimb rapid (pentru competiții oficiale) gata pregătit format din: suport panou, panou de baschet din sticlă securizată, inel de baschet rabatabil 1050 kn, protecție suport panou și plasă aferentă. (AC122929).

Panoul de baschet este realizat din sticlă securizată express pentru instalații FIBA. Dimensiunea este de 180 x 105 cm cu o grosime de 12 mm, marcaj alb, conform standardelor DBB / FIBA. Panoul este prevăzut cu decupaj din sticlă pentru coș, perforații pentru fixare și kit de fixare.

Dispozitivul de siguranță suplimentară (protecție împotriva căderii de la înălțime) pentru instalații de baschet retractabile electric este o protecție împotriva căderii de la înălțime. Aparatul frânează în mod autonom greutăți în cădere liberă, limitând distanța de cădere și amortizând forța de cădere.

Siguranța este mai presus de toate. Pentru o protecție a jucătorului, panourile sunt prevăzute cu o protecție din burete de înaltă densitate pe lungimea laturii de jos.

Inelul de baschet este rabatabil, 105 kg DIN 7899 - 5 – A și realizat din oțel lăcuit, de culoare portocalie/roșie. Acesta se pliază/rabatează peste 2 arcuri de comprimare din oțel la o sarcină de 105 kg la 30° și revine ulterior automat, fără șocuri, în poziția inițială. Plasa se fixează cu o sârmă de oțel, peliculizată, continuă, ceea ce face ca alte cârlige sau elemente de închidere să nu mai fie necesare.

Plasa pentru inelul de baschet este realizată din Nylon cu un diametru de 6 mm și de culoare albă. Aceasta este prevăzută cu 12 bucle lungi pentru prinderea pe inel. Specificul acestei plase este faptul că ea este compusă din 2

fire distincte – firele din buclă lungă fiind realizate din cordelină cu țesătură mai deasă și mai densă în vederea utilizării de lungă durată la forțele de frecare pe sârma de oțel. Plasa este conformă standardelor internaționale.

Montajul se va efectua doar de către producător sau de către o companie specializată autorizată.

Instalația electrică se va monta de către o firmă specializată în instalații electrice. 

Pentru preț vă rugăm solicitațio ofertă la adresa vanzari@euromasport.ro sau office@euromasport.ro
  • Afișări: 5389
  • Producător: Euroma Sport
  • Cod produs: WAC122023
  • Disponibilitate: SOLICITĂ OFERTĂ

Etichete: basket, proiect