Livrare

   Produsele aflate pe stoc vor fi livrate în aproximativ 2 zile lucrătoare calculate de la confirmarea comenzii. În cazul în care acest termen va fi depășit din diverse motive excepționale, veți fi informat în prealabil.

   Pentru produsele care nu sunt pe stoc în momentul comenzii veți fi informați prin e-mail în legătura cu termenul de livrare.

   Expedierea produselor comandate de Dumneavoastră va fi efectuata prin curier rapid: SAMEDAY sau cu mașinile de mărfuri ale firmei în cazul unor comenzi mai mari, caz în care veți fi contactați telefonic pentru a stabili toate datele legate de livrare.

   Costul expedierii prin curierat rapid în sistem ramburs este de 35 RON cu TVA, pentru colete ce nu depășesc 5 kg, urmând să se adauge câte 2 Lei pentru fiecare kg în plus. Aceste tarife sunt valabile în țară în peste 5000 de localități fără kilometri suplimentari. În cazul în care localitatea Dumneavoastră se află în afara acestei arii veți fi contactat de către un reprezentant al firmei noastre pentru a vi se comunica condițiile și costurile de livrare.

   Pentru a evita situațiile neplăcute în care unele colete au fost suprataxare de către firmele de curierat la coletele trimise în sistem ramburs prețul transportului va fi cumulat cu cel al produselor, astfel veți avea de achitat doar o singură sumă și veți primi chitanța de la agentul firmei de curierat care dovedește ca ați achitat suma respectiva. Coletele vor ajunge la destinație oriunde în țară în 2 - 3 zile lucrătoare, la cerere livrarea se efectuează și în zilele de sâmbăta.

   În cazul plății în avans, costul expedierii se achita odată cu plata produselor, urmând ca Dumneavoastră să primiți comanda fără a fi nevoit sa mai achitați alta taxa.

   Transportul este gratuit pentru comenzi ce depășesc 1000 lei TVA inclus, în limita a 10 Kg. În cazul în care se aplică discounturi suplimentare sau sunt comenzi mai speciale condițiile și termenele de livrare se discută cu echipa de vânzări Euroma Sport.

   Foarte important! Nu acceptați coletele care prezintă deteriorări severe ale ambalajului. Dacă observați că acesta a fost desfăcut, verificați cu atenție produsele din interiorul coletului în prezența agentului de la firma de curierat și efectuați plata după ce v-ați asigurat ca produsele sunt în stare perfectă.

Valorile transportului mai pot să difere din cauza calculului volumetric impus de firma de curierat.