Despre noi''Considerăm ca sportul ne clădește caracterul, ne învață cum să jucăm după reguli, ne învață sentimentul de a câștiga și de a pierde, ne dă un plus în viață, așa că e important pentru noile generații să învețe aceste valori, exersând sportul pe echipamentul potrivit. ''

EUROMA SPORT

        Înființată în anul 1999, EUROMA SPORT este o societate cu capital german specializată în producția, dezvoltarea, distribuția și instalarea de echipamente, aparatură sportivă și accesorii pentru toate categoriile de utilizatori. Cele peste 4000 de produse comercializate de noi acoperă orice context sportiv. 

Principiile care stau la baza activității noastre sunt:

✓ Integritate

✓ Siguranță și calitate

✓ Orientare spre clienți

✓ Îmbunătățire continuă

✓ Colaborare

✓ Inovare

      Aparatură sportivă pentru competiții naționale și internaționale, antrenament,  pentru școli şi cluburi sportive, instalații outdoor, aparate performante pentru bodybuilding și fitness, saltele de orice tip, echipament auxiliar pentru vestiare și  săli de recuperare-relaxare, pentru depozitarea aparatelor/instalațiilor sportive, tabele electronice de afișaj, pereți, turnuri de cățărare, etc.

Intenția EUROMA SPORT este  de a stabili standarde noi de calitate, performanță şi fiabilitate pentru tot ceea ce înseamnă aparatură sportivă, indiferent de nivelul competițional solicitat. În cazuri atipice, departamentul nostru tehnic vă poate furniza soluții optime pentru montarea echipamentelor și a instalațiilor, în conformitate cu cele mai recente norme de siguranță.

consultanța de specialitate în alegerea tipurilor de echipamente și aparate sportive, a modului optim de amplasare a acestora într-un spațiu determinat;

prezentare de planuri și schițe tehnice pentru produsele propuse;

montaj personalizat; testarea echipamentelor furnizate.

    Un parteneriat cu EUROMA SPORT presupune din partea noastră acoperirea tuturor etapelor implicite în realizarea unui PROIECT sportiv.

   Soluțiile EUROMA SPORT au o structură modular-alternativă, oferindu-vă flexibilitate în alegeri și versatilitate în combinarea produselor. EUROMA SPORT are capacitatea tehnică, know-how-ul și experiența necesare pentru a vă oferi încrederea de care aveți nevoie în elaborarea propriului dumneavoastră proiect sportiv.