Garanție

     Fotografiile cu produsele spre vânzare pe site-ul nostru sunt pur informative. Pot apărea diferențe de culoare sau de formă între produsul comandat și cel din fotografie, dar fără a afecta proprietățile produsului și utilizarea acestuia. Vă rugăm sa citiți cu atenție descrierea produselor iar unde aveți dubii în privința unor detalii vă rugăm să ne contactați pentru a elimina orice nelămurire.  
     Toate produsele au garanție conform legilor în vigoare din România (pentru majoritatea produselor 1 an de zile). Dacă  producătorul acordă o garanție mai mare, aceasta  va fi trecută  pe eticheta produsului.
     Garanția produselor se referă la defecțiuni de fabricație și vicii ascunse, nu se oferă garanție în cazul folosirii necorespunzătoare a produsului, sau pentru părțile consumabile.
     În cazul în care apar probleme de garanție vă rugăm să ne contactați pentru a găsi cea mai bună soluție în vederea remedierii sau înlocuirii  produsului.

     Vă rugăm nu returnați produsele înainte de a ne contacta telefonic la datele de contact de pe website.
     În cazul  returnării unui produs pentru înlocuire, sau returnare definitivă ( ex. nu corespunde mărimea sau culoarea), vă rugăm să ne trimiteți produsul în ambalajul original, cu toate etichetele, curat și fără urme de folosire. Costul returnării va fi suportat de cumpărător iar returnarea banilor dacă este cazul se va face în termen de max 30 de zile de la primirea produsului.

Garanția returnări:
Cumpărătorul are dreptul de a returna produsul achiziționat în termen de 10 zile lucrătoare de la data primirii  fără penalități și fără invocarea vreunui motiv.

Notificarea de renunțare se face către SC Euroma Sport SRL în scris sau prin email la: vanzari@euromasport.ro 
Produsele returnate trebuie să fie nefolosite și să îndeplinească următoarele condiții:
•    să fie în perfectă stare de funcționare
•    fără urme de folosire sau deteriorate
•    să fie puse în ambalajul original
Returul se efectuează de către cumpărător. 

Costul va fi suportat de cumpărător iar returnarea banilor se va face în termen de max 30 de zile de la returnarea produsului .

Din suma returnată se scad:
•    valoarea transportului, în cazul în care acesta a fost plătit de Euroma Sport
•    comisioanele bancare (dacă plata sumei returnate s-a făcut în cont) sau taxele de curierat (dacă plata sumei returnate s-a făcut prin curier rapid).


Schimbarea produselor:

În cazul în care clientul dorește înlocuirea unui produs, acesta trebuie trimis înapoi:
•    în perfectă stare de funcționare
•    fără urme de folosire sau deteriorate
•    în ambalajul original
După recepția lui de către firma  nostră, produsul va fi înlocuit conform înțelegerii perfectate telefonic cu unul dintre reprezentanții noștri.
         
În momentul efectuării unei comenzi on line, clientul declara ca a luat cunoștință și este întru totul de acord cu cele menționate mai sus.