Garanţia Produselor

Fotografiile cu produsele spre vanzare pe site-ul nostru sunt pur informative. Pot aparea diferente de culoare sau de forma intre produsul comandat si cel din fotografie, dar fara a afecta proprietatile produsului si utilizarea acestuia. Va rugam sa cititi cu atentie descrierea produselor iar unde aveti dubii in privinta unor detali va rugam sa ne contactati pentru a elimina orice nelamurire.  
Toate produsele au garanţie conform legilor în vigoare din România (pentru majoritatea produselor 1 an de zile). Dacă  producătorul acordă o garanţie mai mare, aceasta  va fi trecuta  pe eticheta produsului.
Garanţia produselor se referă la defecţiuni de fabricaţie şi vicii ascunse, nu se oferă garanţie în cazul folosirii necorespunzătoare a produsului, sau pentru părţile consumabile.
În cazul în care apar probleme de garanţie te rugăm să ne contactezi pentru a găsi cea mai bună soluţie în vederea remedierii sau înlocuirii  produsului. Va rugam nu returnati produsele inainte de a ne contacta telefonic.
În cazul  returnării unui produs pentru inlocuire, sau returnare definitivă ( ex. nu corespunde mărimea sau culoarea), te rugăm să trimiţi produsul în ambalajul original, cu toate etichetele, curat si fără urme de folosire. Costul returnării va fi suportat de cumpărător iar returnarea banilor dacă este cazul se va face în termen de max 30 de zile de la primirea produsului.

Garanţia returnări:
Cumpărătorul are dreptul de a returna produsul achiziţionat în termen de 10 zile lucrătoare de la data primirii  fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Notificarea de renunţare se face către SC Euroma Sport SRL în scris sau prin email la: Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
Produsele returnate trebuie să fie nefolosite şi să îndeplinească următoarele condiţii:
•    în perfectă stare de funcţionare
•    fără urme de folosire sau deteriorate
•    în ambalajul original
Returul se efectuează de către cumpărător.  Costul va fi suportat de cumpărător iar returnarea banilor se va face în termen de max 30 de zile de la returnarea produsului .

Din suma returnată se scad:
•    valoarea transportului, în cazul în care acesta a fost plătit de Euroma Sport
•    comisionalele bancare (dacă plata sumei returnate s-a făcut în cont) sau taxele de curierat (dacă plata sumei returnate s-a făcut prin curier rapid).
Schimbarea produselor:

În cazul în care clientul doreşte inlocuirea unui produs, acesta trebuie trimis înapoi:
•    în perfectă stare de funcţionare
•    fără urme de folosire sau deteriorate
•    în ambalajul original
După recepţia lui de către firma  nostra, produsul va fi inlocui conform intelegerii perfectate telefonic cu unul dintre reprezentantii nostri.
         
In momentul efectuarii unei comenzi on line, clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.
 
Login




Ati uitat parola?
Nu aveti cont inca? Inscriere

Afiseaza cosul
Cosul DVS. este gol
Newsletter



Stiri sportive