Livrarea

Produsele aflate pe stoc vor fi livrate în aproximativ 2 zile lucrătoare calculate de la confirmarea comenzii, în cazul în care acest termen va fi depășit din diverse motive excepționale, veți fi informat în prealabil.

Pentru produsele care nu sunt pe stoc în momentul comenzii veți fi informați prin e-mail în legătură cu termenul de livrare.

Expedierea produselor comandate de dumneavoastră va fi efectuată prin curier rapid: URGENT CARGUS sau cu mașinile de mărfuri ale firmei în cazul unor comenzi mai mari, caz în care veți fi contactați telefonic pentru a stabili toate datele legate de livrare.

Costul expedierii prin curierat rapid în sistem ramburs este de 35 RON inclusiv TVA pentru colete ce un depășesc 5kg, urmând să se adauge câte 2 Lei pentru fiecare kg în plus. Aceste tarife sunt valabile în țara în peste 5000 de localități fără kilometri suplimentari iar în cazul în care localitatea d-voastră se află în afara acestei arii veți fi contactat de către un reprezentant al firmei noastre pentru a vi se comunica condițiile și costurile de livrare. Pentru a evita situațiile neplăcute în care unele colete au fost suprataxate de către firmele de curierat la coletele trimise în sistem ramburs prețul transportului va fi cumulat cu cel al produselor, astfel veți avea de achitat doar o singură sumă și veți primi chitanță de la agentul firmei de curierat care dovedește că ați achitat suma respectivă. Coletele vor ajunge la destinație oriunde în țară în 2 zile lucrătoare, la cerere livrarea se efectuează și în zilele de sâmbătă. În cazul plății în avans, costul expedierii se achită odată cu plata produselor, urmând ca dumneavoastră să primiți comanda fără a fi nevoit să mai achitați altă taxă.

Transportul este gratuit pentru comenzi ce depășesc 1000 lei TVA inclus, în limita a 10Kg. În cazul în care se aplică discounturi suplimentare sau sunt comenzi mai speciale condițiile și termenele de livrare se discută cu echipa de vânzări Euroma Sport.
 
*Este posibil ca uneori să aveți un colet de dimensiuni mari, pentru care greutatea volumetrică sau lineară depășeste masa acestuia. În astfel de situații, costul transportului se calculează raportat la volumul coletului, utilizând greutatea volumetrică, lineară sau dimensională. Tariful de transport se calculează în raport cu cea mai mare greutate rezultată dintre greutatea fizică, greutatea lineară si greutatea volumetrică. Pentru a calcula greutatea volumetrica a coletului dvs. se înmulțește lungimea x lățimea x înălțimea coletului și împărțiți rezultatul la 6000 (mărimi exprimate în centrimetri). Greutatea volumetrică a unei expedieri formate din mai multe piese este dată de suma greutătilor volumetrice calculate separat pentru fiecare piesă.  
Calculul și greutatea taxabilă în cazul expedierilor/coletelor cu una dintre laturi cuprinsă între: 1.5 m – 3.5 m lungime = 50 kg + greutatea reală a coletului. Calculul și greutatea taxabilă în cazul expedierilor/coletelor cu una din laturi mai mare de 3.5 m: 3.5 m + < 1 m = 100 kg + greutatea reală a coletului; 4.5 m + < 1 m = 200 kg + greutatea reală a coletului ; 5.5 m + 0.5 m = 300 kg + greutatea reală a coletului; Lungimea maxima admisă pentru transport prin curier este de 6 m. 
 
De exemplu o sulită de aruncare de 500 gr cu o lungime de 200 cm și un diametru de 5 cm - va avea o greutate volumetrică de 0.83 dar depășind pragul de 1,5 m va avea o greutate liniară de 51 kg.  
 
Foarte important! Nu acceptați coletele care prezintă deteriorări severe ale ambalajului. Daca observați că acesta a fost desfăcut verificați cu atenție produsele din interiorul coletului în prezența agentului de la firma de curierat și efectuați plata după ce v-ați asigurat că produsele sunt în stare perfectă.
 
Login
Ati uitat parola?
Nu aveti cont inca? Inscriere

Afiseaza cosul
Cosul DVS. este gol
NewsletterStiri sportive