Livrarea

Produsele aflate pe stoc vor fi livrate in aproximativ 2 zile lucratoare calculate de la confirmarea comenzii, in cazul in care acest termen va fi depasit din diverse motive exceptionale, veti fi informat in prealabil.

Pentru produsele care nu sunt pe stoc in momentul comenzii veti fi informati prin e-mail in legatura cu termenul de livrare.

Expedierea produselor comandate de dumneavoastra va fi efectuata prin curier rapid: URGENT CURIER sau cu masinile de marfuri ale firmei in cazul unor comenzi mai mari, caz in care veti fi contactati telefonic pentru a stabili toate datele legate de livrare.

Costul expedierii prin curierat rapid in sistem ramburs este de 30 RON inclusiv TVA pentru colete ce un depasesc 2kg, urmand sa se adauge cate 2 Lei pentru fiecare kg in plus. Aceste tarife sunt valabile in tara in peste 5000 de localitati fara kilometri suplimentari iar in cazul in care localitatea d-voastra se afla in afara acestei arii veti fi contactat de catre un reprezentant al firmei noastre pentru a vi se comunica conditiile si costurile de livrare. Pentru a evita situatiile nepacute in care unele colete au fost suprataxate de catre firmele de curierat la coletele trimise in sistem ramburs pretul transportului va fi cumulat cu cel al produselor, astfel veti avea de achitat doar o singura suma si veti primi chitanta de la agentul firmei de curierat care dovedeste ca ati achitat suma respectiva. Coletele vor ajunge la destinatie oriunde in tara in 2 zile lucratoare, la cerere livrarea se efectueaza si in zilele de sambata. In cazul platii in avans, costul expedierii se achita odata cu plata produselor, urmand ca dumneavoastra sa primiti comanda fara a fi nevoit sa mai achitati alta taxa.

Transportul este gratuit pentru comenzi ce depasesc 1000 lei TVA inclus, in limita a 10Kg. In cazul in care se aplica discounturi suplimentare sau sunt comenzi mai speciale conditiile si termenele de livrare se discuta cu echipa de vanzari Euroma Sport.
 
Foarte important! Nu acceptati coletele care prezinta deteriorari severe ale ambalajului. Daca observati ca acesta a fost desfacut verificati cu atentie produsele din interiorul coletului in prezenta agentului de la firma de curierat si efectuati palata dupa ce v-ati asigurat ca produsele sunt in stare perfecta.
 
Login
Ati uitat parola?
Nu aveti cont inca? Inscriere

Afiseaza cosul
Cosul DVS. este gol
NewsletterStiri sportive