EUROMA SPORT

 

    Înfiinţată în anul 1999, EUROMA SPORT este o societate cu capital mixt româno-german specializată în producţia, dezvoltarea, distribuţia şi instalarea de echipamente, aparatură sportivă şi accesorii pentru toate categoriile de utilizatori. Cele peste 4000 de produse comercializate de noi acoperă orice context sportiv.

Aparatură sportivă pentru competiţii naţionale şi internaţionale, antrenament,  pentru şcoli şi cluburi sportive, instalaţii outdoor, aparate performante pentru bodybuilding şi fitness, saltele de orice tip, echipament auxiliar pentru vestiare şi  săli de recuperare-relaxare, pentru depozitarea aparatelor/instalaţiilor sportive, tabele electronice de afişaj, pereţi, turnuri de căţărare, etc.

Intenţia EUROMA SPORT este  de a stabili standarde noi de calitate, performanţă şi fiabilitate pentru tot ceea ce înseamnă aparatură sportivă, indiferent de nivelul competiţional solicitat. În cazuri atipice, departamentul nostru tehnic vă poate furniza soluţii optime pentru montarea echipamentelor şi a instalaţiilor, în conformitate cu cele mai recente norme de siguranţă.
Un parteneriat cu EUROMA SPORT presupune din partea noastră acoperirea tuturor etapelor implicite în realizarea unui proiect sportiv:
  • consultanţă de specialitate în alegerea tipurilor de echipamente şi aparate sportive, a modului optim de amplasare a acestora într-un spaţiu determinat;
  • prezentare de planuri şi schiţe tehnice pentru produsele propuse;
  • montaj personalizat;
  • testarea echipamentelor furnizate.

Soluţiile EUROMA SPORT au o structură modular-alternativă, oferindu-vă flexibilitate în alegeri şi versatilitate în combinarea produselor.

EUROMA SPORT are capacitatea tehnică, know-how-ul şi experienţa necesare pentru a vă oferi încrederea de care aveţi nevoie în elaborarea propriului dumneavoastră proiect sportiv.

  
 


 


 
Login
Ati uitat parola?
Nu aveti cont inca? Inscriere

Afiseaza cosul
Cosul DVS. este gol
NewsletterStiri sportive